VG-Océ - van uw bestuur

 

Coronamaatregelen

 

Omdat de leden van onze vereniging behoren tot de z.g. risicogroep t.o.v. het coronavirus en de maatregelen die in dat verband van overheidswege getroffen zijn, heeft het bestuur van onze vereniging moeten besluiten om ook de Algemene Leden Vergaderingen voorlopig niet door te laten gaan. Daarvoor in de plaats worden de vergaderstukken schriftelijk naar de leden gestuurd.

 

De eerstvolgende Algemene Leden Vergadering staat nog niet gepland.

 

SOC opgeheven


Vanwege de verregaande bezuinigingsmaatregelen bij Canon Production Printing waardoor de nieuwjaarsbijeenkomst en andere door Sport en Ontspanningscommissie (SOC) georganiseerde activiteiten geen doorgang meer kunnen vinden heeft de SOC besloten de handdoek in de ring te gooien en de commissie op te heffen. Wij hebben gesproken met een afvaardiging van de (ex) SOC en gaan onderzoeken in hoeverre de VG-Océ een deel van de sociale functie van SOC voor gepensioneerden zou kunnen overnemen. Uw input en hulp is daarbij echter echt noodzakelijk.

Als u hierover ideeën hebt en/of als vrijwilliger wil meewerken aan het organiseren van activiteiten, horen wij graag van u op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..