VG-Océ - van uw bestuur

 

Coronamaatregelen

 

Omdat de leden van onze vereniging behoren tot de z.g. risicogroep t.o.v. het coronavirus en de maatregelen die in dat verband van overheidswege getroffen zijn, heeft het bestuur van onze vereniging moeten besluiten om de Algemene Leden Vergadering, die gehouden zou worden op donderdag 23 april a.s. niet door te laten gaan.

 

De eerstvolgende Algemene Leden Vergadering staat gepland voor donderdag 19 november 2020. Wij hopen dat dan de crisis achter ons zal liggen.

 

SOC opgeheven


Vanwege de verregaande bezuinigingsmaatregelen bij Canon Production Printing waardoor de nieuwjaarsbijeenkomst en andere door Sport en Ontspanningscommissie (SOC) georganiseerde activiteiten geen doorgang meer kunnen vinden heeft de SOC besloten de handdoek in de ring te gooien en de commissie op te heffen. Wij hebben gesproken met een afvaardiging van de (ex) SOC en gaan onderzoeken in hoeverre de VG-Océ een deel van de sociale functie van SOC voor gepensioneerden zou kunnen overnemen. Uw input en hulp is daarbij echter echt noodzakelijk.

Als u hierover ideeën hebt en/of als vrijwilliger wil meewerken aan het organiseren van activiteiten, horen wij graag van u op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zoeken tevens naar een additioneel bestuurslid dat dit mede mogelijk kan maken.Kom in actie en meld u aan!

 

Inning contributie

 

Vanwege de overdracht van het penningmeesterschap aan Jo Feron zal de contributie voor 2020 omstreeks 23 april worden geïnd.