Océ Museum

Enkele gepensioneerden van Océ besteden een deel van hun vrije tijd aan het Océ Museum, hetzij als rondleider, het zij als lid van de z.g. "Gouden Ploeg".

De Gouden Ploeg zorgt ervoor dat de apparatuur in het museum onderhouden wordt.

Bent u geïinteresseerd in de geschiedenis van Océ, dan is een bezoek aan het museum aan te bevelen.
Het museum heeft ook een eigen, zéér interessante, website. U vindt deze hier.

Museum heropend

Op donderdag 13 mei 2022 is het Océ museum officieel heropend. 

Ons bestuur heeft voor onze leden een aantal bezoekdagen gereserveerd en wel op 19, 21, 22, 26 en 28 september 2022. U dient zich hiervoor aan te melden via het formulier dat via e-mail of naar u verzonden is.

Oproep voor vrijwilligers

Het Océ museum draait op vrijwilligers, voor het merendeel gepensioneerden.

Het is een enthousiaste club die regulier ongeveer 1x per week bij elkaar komt om de ‘Océ heritage’ te onderhouden en toegankelijk te maken voor zowel intern als extern publiek. Tevens bieden wij binnenkort een educatie programma voor jeugd met als doel ze kennis te laten maken met fysica, chemie en techniek en ze hiervoor te enthousiasmeren.

Wij kunnen nog vrijwilligers gebruiken voor b.v. het begeleiden van rondleidingen en jeugd in het educatie programma.

Bent u geïnteresseerd om ons team te komen versterken stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u nog verdere informatie wensen dan kunt u ook contact opnemen met Petra van der Heijden, telefoon: 077 354 22 11.

Met vriendelijke groet,

Bart de Koning

16 augustus 2022