VVV-Venlo OldStars en Océ

 

OldStars is de naam waaronder 60 plussers het z.g. 'Walking Football' beoefenen. Landelijk gezien, is dit voetbalproject in 2014 opgezet door de KNVB en de Eredivisie en is inmiddels omarmd door het Ouderenfonds. Momenteel beoefenen duizenden enthousiaste ouderen bij een kleine 200 amateur- en betaald voetbalorganisaties deze vorm van voetbal.

 

In het kort:

 

  • Bij OldStars werken 60 plussers aan hun gezondheid en fitheid
  • OldStars draagt bij aan het voorkomen van sociaal isolement
  • Voetbal blijft leuk, ook als je 66 bent

Als voormalig werkgever wil Océ ervoor zorgen dat ook oud-medewerkers zo lang mogelijk energiek en in goede gezondheid leven en werken. Een gezonde levensstijl is gebaseerd op (meer) bewegen en voldoende ontspanning. Deze twee aspecten komen samen in het wandelvoetbal. Océ is sinds 2017 shirt- en hoofdsponsor van de OldStars van VVV-Venlo.

De OldStars van VVV-Venlo komen elke woensdagmorgen bij elkaar in het VVV stadion in Venlo.

 

Komende activiteit

 

Op 23 mei 2018 vindt er een wandelvoetbaltoernooi plaats in Venlo, georganiseerd door de VVV-Venlo Océ OldStars. Het zou leuk zijn als daar ook een team van oud Océ-medewerkers aan gaat deelnemen.


Heb je interesse? 

 

Neem dan contact op met Annemieke Kiesel, telefoon 077-3515806 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.