Verzekeringen


Zorgverzekering

Kortingen op de basispremie van de zorgverzekering zijn thans wettelijk niet meer toegestaan. Korting op de premies voor aanvullende pakketten mogen nog wel.

Het al of niet kiezen voor aanvullende zorgverzekering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Canon Production Printing heeft mede om die reden dan ook geen collectieve afspraken meer met een specifieke zorgverzekeraar.

Wel kunt u op de website van Independer de kosten van de basisverzekering, en de dekking en de kosten van de door u gewenste aanvullende zorgverzekeringspakketten bij de verschillende zorgverzekeraars vergelijken. Zie website Independer

 
Schadeverzekeringen
Centraal Beheer

Wij hebben bij Centraal Beheer voor de leden van de VG-Océ een zogenaamde Collectiviteitsregeling Personeelsvoorzieningen geregeld. Daarmee krijgen onze leden korting op de particuliere verzekeringen van Centraal Beheer.

Centraal Beheer heeft voor onze vereniging een persoonlijke kortingspagina gemaakt. Tevens is eer een korte handleiding gemaakt voor het invullen van de persoonlijke kortingspagina. Deze handleiding vindt u hier. De kortingspagina opent u door te klikken op deze link...
Op deze pagina kunt u direct zien welke korting u krijgt via de collectiviteitsregeling. Als u vragen heeft kunt u altijd bellen met Centraal Beheer: 055 578 8177

U kunt hen bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Of u stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Zicht risico- en verzekeringsadviseurs 

Zicht Privépakket

Zicht is een van de grootste financiële tussenpersonen van Nederland met een uitstekende service en zeer hoge klanttevredenheidscore.

VG-Océ heeft hiermee geen speciale afspraken, maar wel kunt u bij Zicht aantrekkelijke kortingen behalen op de kosten van uw totale schadeverzekeringspakket.

Naarmate u meer verzekeringen via Zicht afsluit kunnen zij u beter adviseren en krijgt u meer korting. Hoe meer verzekeringen er bij hen in beeld zijn, hoe beter zij ook kunnen beoordelen of er geen dubbele dekkingen zijn of dat er zaken niet verzekerd zijn en u wellicht ongewenst risico loopt.

 Uw kinderen kunnen profiteren van dezelfde korting als u geniet!

Meer informatie over de kortingsmogelijkheden van het Zicht privépakket en de contactgegevens voor advies en offerte vindt u via deze link.