Machtiging voor automatische incasso

Automatische incasso: de gemakkelijkste manier van betalen. In plaats van jaarlijks zelf de contributie over te maken naar de bankrekening van de vereniging kunt u de vereniging toestemming geven om de contributie automatisch van uw bankrekening te laten afboeken. U dient hiervoor het onderstaande machtigingsformulier volledig ingevuld en ondertekend per post te retourneren aan de penningmeester. Bent u het niet eens met een afschrijving dan kunt u zonder opgaaf van reden uw eigen bank een opdracht geven het afgeschreven bedrag terug te boeken. U heeft hiervoor 56 dagen (8 weken) de tijd. Natuurlijk kunt u ook de penningmeester laten weten dat u het niet eens bent met de afboeking. Hij zal dan het bedrag terugstorten.

Ook kunt u altijd de gegeven machtiging weer intrekken. Een bericht aan de penningmeester is voldoende. Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt ook de automatische incasso stopgezet.

Voordelen van automatische incasso

  • U vergeet nooit te betalen;
  • U krijgt vooraf bericht wanneer van uw bankrekening wordt afgeschreven;
  • Het bespaart kosten en vereenvoudigt de administratie van de vereniging;
  • U kunt het afgeschreven bedrag terug laten boeken of uw machtiging intrekken.

Attentie:

De machtiging geldt voor de jaarlijkse contributie met ingang van 2023, deze zal naar verwachting in maart worden geïncasseerd.
Druk het machtigingsformulier, dat u na hierop klikken vindt, af, vul het volledig in en stuur het daarna op naar de penningmeester. Zijn adres vindt u hieronder.
U kunt het ingevulde en ondertekende formulier ook scannen en opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Jo Feron
Penningmeester VG-Océ
Toeperweg 2A
5916 NE Venlo
Telefoon 0651 851 589
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.